Butikslokaler I Aalborg til leje

Butikslokaler til leje i Aalborg til god pris

Butikslokaler i Aalborg til leje
Landets tredjestørste kommune med med 205.809 indbyggere er Aalborg kommune. Målt på areal, er det den andenstørste, og det er derfor ikke nogen overraskelse at der er masser af butikker til leje og butikker at finde i Aalborg kommune. Aalborg ligger naturligvis i Region Nordjylland. For 2014 havde Aalborg Kommune et budget på 15.477.012.000. Der findes masser af gågader i Aalborg med rig mulighed for at finde ledige butikker til leje, med et utal af caféer, butikker og musiksteder. Du kan også finde butikslokaler der ikke ligger på gågader, se nedenstående link for mere info.


Se ledige butikslokaler til leje i Aalborg 

Butikker til leje i Aalborg Centrum
Nytorv er placeret i centrum af Aalborg og er den mest centrale plads i byen. Det er her gågaden Bispensgade udkøber fra, og via Østerågade findes den anden gågade Algade. Gågaderne og Nytorv udgør byens allerstørste handelssted, og samlingspunkt for byen. Her er masser af butikslokaler at finde, og mange af dem angiveligt til leje. 


Nordrkaft, musikkens hus hovedbiblioteket udgør byens kulturelle centrum. Butikslokaler i nærheden af dette område er også attraktivt. Nedenunder kan du finde et billede af Nytorv og danne dig et billede af om en butikslokale til leje i dette område er attraktivt for din butik og forretning.

Statistik for Aalborg by

Indbyggertal: 103.545
Antal udbudte butikskvadratmeter: 37.399
Antal butikker: 940
Antal fuldtidsstillinger: 16.703

Aalborg gågade og butikker

Butikslokalerne i Aalborg ligger i stribevis ned af Aalborgs gågader. Det er som en æske chokolade - de dukker op den ene godbid efter den anden. I Aalborg finder du store gågader - men 2 skiller sig mest ud: Bispensgade og Algade - og nogle mindre i forbindelse med disse. Butikslokaler i disse gågader er især attraktive. Klik her for at finde butikslokaler i Aalborg, og måske på en af ovenstående gågader. Nedenunder finder du et billede af Aalborgs gågader i julehumør. 

Nyttige links

Dansk Erhverv
Gode råd når du skal åbne forretning.

Startvækst.dk
Før du starter egen butik.

Kontorfællesskaber.dk
Her kan du finde kontorpladser i hele landet.

 

 

Iværksætter?

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab og modtage dit CVR. nummer på få timer!

 Bestil IVS og få CVR nummer

Læs mere om ivsstiftelse.dk

Bilpleje til erhvervsbilen

Pitshop.dk
Bilpleje til firmabilen