Butikslokaler til leje i Aarhus

Demografi og by
Befolkningstallet i Århus har udviklet siden 1672 fra 3,474 til over 256.000 i 2013. Med denne udvikling er der naturligvis kommet mange flere butikslokaler til leje i Århus også. Bl.a. har der været vækst pga. den nye motorvej mellem Randers og Haderslev. Aarhus har været hjemsted for en del indvandrere siden 2005 har tallet været over 10% for kommunen, og dette tal stiger støt. De fleste århusianere er kristne med et mindretal af muslimer.

Infrastruktur og butikslokaler til leje
Når du overvejer at leje i butikslokaler i Århus er det naturligvis vigtigt at kunne komme til og fra byen og sit butikslokale, og på samme tid at kunder kan komme let til området. Infrastrukturen i Århus er heldigvis veludbygget og har haft stor udvikling de sidste par år. Den kollektive trafik er også imponerende med mange nye bybuslinjer der drives af Midttrafik også til gavn for alle butikslokale ejere.

Vikingebyen
Et af de ældste arkæologiske fund i Århus er gladsperler og nedrgavede huse. De er et af de første tegn på at Århus altid har været en handelsby. Der er bl.a. fundet udgravninger for en kæmpe handelsplads dateret til omkring år 850. Her fandtes altså allerede mindre bysamfund fra før begyndelsen af 800 tallet og du kan derfor med god samvittighed etablere din butik til leje i vikingebyen Århus og være med til at videreføre en gammel handelsmæssig tradition.

Find butikslokaler til leje i Århus nær den gamle Vikingeby.

Nyttige links

Dansk Erhverv
Gode råd når du skal åbne forretning.

Startvækst.dk
Før du starter egen butik.

Kontorfællesskaber.dk
Her kan du finde kontorpladser i hele landet.

 

 

Iværksætter?

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab og modtage dit CVR. nummer på få timer!

 Bestil IVS og få CVR nummer

Læs mere om ivsstiftelse.dk

Bilpleje til erhvervsbilen

Pitshop.dk
Bilpleje til firmabilen