Butikslokaler til leje i København

 

 

Butikslokaler i København til leje
Københavns Kommune er landets største kommune med med 591.841 indbyggere. Herfor har Københavns kommune også et væld af butikker, forretninger, showroom og gallerier, som enten ligger tydeligt på de store hoved- og/eller gågaden. Dog har mange butikkerne, beliggende på mindre gågader eller sidegade, også formået at fange københavnerne, da flere af disse "side-shops" er uhyre populære. Hertil kommer et vælg af spisesteder, som caféer og restauranter, som gør det muligt at holde på de shoppende en hel dag.

Se ledige butikslokaler i København

Københavns samlingspunkter
Hovedstaden har flere samlingspunkter for de handlende, hvilket er afgørende for "side-shopsne's" fremgang. Da de handlende går fra det ene samlingspunkt til det andet, er det naturligt, at de handlende besøger butikker på vejen dertil. Eksempelvis har butikker mellem Strøget, Krystalgade og Kultorvet mange besøgende, hvilket blandet andet ses ved butikkerne på Købmagergade og i "Stræderne". Hertil kommer selvfølgelig de større shoppingcentre, som Fisketorvet og Fields, med mange butikker, som dog er beliggende langt fra gågademiljøet.

Nyttige links

Dansk Erhverv
Gode råd når du skal åbne forretning.

Startvækst.dk
Før du starter egen butik.

Kontorfællesskaber.dk
Her kan du finde kontorpladser i hele landet.

 

 

Iværksætter?

Er du på udkig efter at starte din egen virksomhed? Hos ivsstiftelse.dk kan du nemt starte et iværksætterselskab og modtage dit CVR. nummer på få timer!

 Bestil IVS og få CVR nummer

Læs mere om ivsstiftelse.dk

Bilpleje til erhvervsbilen

Pitshop.dk
Bilpleje til firmabilen